2024-2025 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon

2024-2025 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ

Ders Kayıt İşlemi

Pedagojik Formasyon derslerini obis sisteminizden Dersler Menüsünün altında açılan Pedagojik Formasyon Dersleri kısmından ders ekleme işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Dersler PASİF(Aldığım Derslerde Gözükmez) olarak eklenir, ücret ödemesinden sonra aktifleşecektir. Ödeme işlemleri için finans birimi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.
Bilgi için
miidb@gelisim.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Dersler 3. ve 4. sınıf öğrencileri için açılmıştır.

- Pedagojik Formasyon Eğitimi için toplam 9 ders (40 AKTS) başarılı ile tamamlanmalıdır.

- Bölümünüzün mezuniyeti için zorunlu olan AKTS hesaplamasına dahil değildir. (Örnek bölüm mezuniyeti için gerekli AKTS 240 ise üzerine + 40 AKTS şeklinde ekleme yapılmaktadır)

- Diplomanıza "Pedagojik formasyon eğitimi almıştır" ibaresinin yazılabilmesi için pedagojik formasyon dersinin tamamından (8 ders=30 AKTS + 10 AKTS öğretmenlik uygulaması dersinden) başarılı olmanız gerekmektedir.

Pedagojik formasyon eğitimi alabilecek programlar Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esaslarına göre belirlenmiştir.

YÖK Pedagojik Formasyon Eğitimi Uygulamasına İlişkin Açıklamalar için
tıklayınız.