Uluslararası Öğrencilerimizin Dikkatine / To the Attention of Our International Students

Kesin kayıt (2021- 2022 akademik yılı için yeni kayıt) ve mezuniyet işlemleri 08:30- 16:30 saatleri arasında yapılacaktır. Saat 16:30 ‘dan sonra kesin kayıt ve mezuniyet işlemleri kabul edilmeyecektir. Öğrencilerimizin bu saat aralığını dikkate alarak öğrenci işlerine gelmelerini rica ederiz.

Final enrollment ( New registration for 2021-2022 Academic Year) and graduation procedures will be done between 08:30 am and 4:30 pm. Final registration and graduation procedures will not be accepted after 4:30 pm. The students have to come to the Student Affairs by considering this time period.