2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Dersleri Hakkında

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Dersleri Hakkında

İstanbul Gelişim Üniversitesi 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyıl dersleri 7 Ekim 2020 Çarşamba günü başlayacaktır.

• Tüm teorik ve uygulamalı dersler (Lab ve stüdyo vb.) Uzaktan Eğitim Sistemi(LMS) ile senkron(canlı /etkileşimli) veya asenkron( online/etkileşimsiz) verilecektir.
  • Tüm dersler Uzaktan Eğitim Sistemi (LMS) ile verileceği için öğrencilerimizin ikinci bir duyuruya kadar üniversiteye gelmesine gerek yoktur.
  • Öğrencilerimiz endişe etmesinler. Sizlerin sağlığı bizim için çok daha önemlidir. Covid-19 hakkında olumlu bir durum geliştiği zaman sizlere ikinci bir duyuru mutlaka yapılacaktır.
  • Senkron (canlı/etkileşimli) dersler ders programında ilan edilen gün ve saatte yapılacaktır. Dersler LMS de kayıtlı olduğu için öğrenciler dersleri ders saatleri dışında da izleyebilir.
  • Asenkron (online/etkileşimli olmayan) dersler için bir ders saati verilmemiştir. Bu dersler LMS de kayıtlı derslerdir. Öğrenciler istediği zaman izleyebilir.
  • Öğrenciler LMS de derslere devam etmek ve dersleri izlemek zorundadır. Devam zorunluğu teorik derslerde %70 ve uygulamalı derslerde %80 dir.