Davranış ve Tasarım Uzmanlık Alan Dersleri Kayıtları 06.03.2020 tarihine kadar uzatılmıştır

Alttan dersi bulunmayan İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Sağlık Bilimleri Yüksekokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri Davranış Bilimleri Uzmanlık Alanı ve Tasarım Uzmanlık Alanı ders havuzlarının birinden en az  3 tanesini seçerek başarı ile tamamladıklarında mezuniyetlerinde uzmanlık sertifikası alarak iş yaşamına bir adım önde başlamaya hak kazanacaklardır.

Ders eklemek isteyen öğrenciler 06.03.2020 Cuma günü mesai bitimine kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına dilekçe verebilirler. Dersler ve program için
Tıklayınız.